Hvordan kan vi hjælpe jer?

Afhængig af jeres overordnede strategi for ejendommen, jeres ejerform, kapital og investerings-villighed tilbyder vi en tilpasset proces til der hvor I er som ejere. Herunder kan du læse mere om typiske værdiskabelses processer på 3 ejerformer. 

Ejer- eller andelsforening

Skal I have nyt tag? Altaner? Eller er det koldt om vinteren? Vil i gerne spare på energiforbruget og måske konvertere besparelserne til nye boligkvaliteter, bedre indeklima mv.?

Hvis du har en idé som du gerne vil have undersøgt nærmere, så ring eller skriv til os og aftal et møde, hvor vi kommer og kigger på jeres ejendom. Mødet er gratis og uforpligtende.

Læs mere om processen for ejer- og andelsforeninger (PDF)

Professionel bygherre

Gode resultater kræver gode processer.

Bedre afkast,  fremtidssikring af ejendomsværdier, tilfredse og glade lejere.

Incitamenterne kan være mange og vores procesværktøjer hjælper os til sammen tidligt i processen, at få afdækket den bedste investeringscase i forhold til jeres strategi for den pågældende ejendom.

Læs mere om vores ydelser til professionelle udlejere (PDF)

Alment byggeri

Screening af en ejendoms potentialer? Udregning af huslejestigning og besparelser på forskellige scenarier tilpasset beboerne ønsker?

Vi afholder workshops og behovsafdækning med beboerne, hvilket tjener flere værdiskabende formål:

Afdækning af behov, samt forandrings- og motivationsfremmende, kulturskabende mv. I samarbejde med boligforeningen sammensætter vi den rigtige proces til det konkrete behov.

Læs mere om vores ydelser til almene boligforeninger (PDF)